Retket - Matkat - TAPAHTUMAT

TERIMATKA NILSIÄN LOUHOSAREENALLE su 12.7.2020

Vieremän Eläkeläiset ry järjestää matkan Nilsiän Louhosareenalle 12.7. katsomaan musiikkiteatterikappaletta Kaunis Veera. Näytös alkaa klo 14. Lähtö Vieremältä klo 10.30 - Iisalmi Linja-autoasema klo 11.00. Matkan hinta 68 euroa. Hinta sisältää lipun, matka, lounas ja väliaikakahvi. Lisätietoja ja ilmoittautumiset mahdollisimman pian (viim. 30.4.) p. 045 665 6506. TOTEUTUU, JOS NÄYTÖSTÄ EI PERUTA.


LUONTO- JA LIIKUNTALOMA ROKUALLE 7.-9-8.2020

Eläkeläiset ry:n Savon sekä Kainuun aluejärjestöt järjestävät luonto- ja liikuntaloman Rokualle 7.-9.8.2020. Matkan hinta 130 €/henkilö/2 vrk/2 hh puolihoidolla. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Reino p. 045 665 6506.
Savon aluejärjestön matka Eläkeläiset ry:n 60-vuotisjuhliin4.-5.12.2019

Ennen kukon laulua
Kiuruvedeltä lähtenyt bussi keräsi porukkaa matkan varrelta Iisalmesta,
Siilinjärveltä ja Kuopiosta. Pysähdyimme Joroisiin Jari-Pekan liikenneasemalle
aamupalalle.

Kulttuuritalolle saavuimme puolen päivän aikaan. Siellä oli ohjelmia mistä valita mieleisensä. Kaikkiin kuitenkaan ei ehtinyt päällekkäisyyksienvuoksi osallistua. Olihan ruokailu järjestetty samaan aikaan.
Tuloaulassa Rieväkylän pojat esittivät musiikkia useamman kerran. Ohjelmistossa oli tanssikavalkadi, myös diskon huumaa ja opetusta Tommi Peltosen opastaessa, työväenlauluja laulettiin yhdessä ja
muotinäytös stadilaisittain.

Miniluentoja mm. Elämäni eläkevuodet, Sateenkaari- seniorit ja Digi-Digi Juhlaluentona: Eläke arjen turvana, valtuuston pj. Kalevi Kivistö.
Näyttelyitä oli aiheesta: Ristipistot, Valokuvaus, KSL-opintokeskus ja Eläkeläinen v. 2059 Tilataideteos. Myös Kansan arkisto oli mukana.

Pääjuhlassa juhlapuhujana oli puheenjohtaja Martti Korhonen. Hän toi esille puheessaan eläkeläisten toiminnan yhteisöllisyyden ja paremman, ikäystävällisen Suomen rakentamisen.

Ohjelmassa oli kansantanssia, kuorolaulua, runosikermä, voimisteluryhmien yhteisesitys: Ihmisiä matkalla ja Meille kaikille. Ohjelma päättyi yhteislauluun: Toivotaan, toivotaan. Lopuksi tanssimme orkesterin säestyksellä aulassa.

Yövyimme Holiday Inn Pasilassa. Saimme nauttia aamupalasta ja aamusta vaikka piipahtamalla Triplan suuressa ostoskeskuksessa. Kotimatkalle bussimme lähti aamu kymmeneltä.

Matka oli mielenkiintoinen ja tulomatkalla lauletut yhteislaulut toivat matkaan
yhteenkuuluvuutta.

Kiitos asianosaisille
järjestelyistä ja rauhallisesta kuljetuksesta. Yhteisiä matkoja toivottiin
lisää.

Muistiin kirjasi matkalainen

Kirsti Puurunen
Yhdistyksen retki-ulkoilupäivä 14.8.2019 Tuomirannassa klo 9-15

Iisalmen Eläkeläiset ry:n retkeily-ulkoilupäivä perinteiseen tapaan järjestettiin keskiviikkona 14. elokuuta klo 9-15 Peltosalmella,Tuomirannassa. Ohjelmassa oli yhdessäoloa ja seurustelua, muurinpohjalettuja, grillimakkaroita, kahvittelua, kisailtiin nuolenheitossa, riimunheitossa ja nautittiin kesäisestä luonnosta veden äärellä. Tietysti lauloimme yhdessä Erkin säestäessä. Kuvia tapahtumasta: