Tiedotuksia jäsenille

Iisalmen Eläkeläiset ry:n jäsen.

Kerho- ja ryhmätoiminta on poikkeusoloista johtuen "telakalla". Jos haluat keskusella aiheesta ja toisesta, niin ota yhteys toimihenkilöihimme. Yhteystiedot löytyvät kaikille jäsenille postitetusta Toimintaa 2020 - vihkosesta ja www.iisalmenelakelaiset.com - nettisivuilta.

Hyvää Pääsiäisen aikaa!

PuheenjhtajaPuheenjohtajan palsta

Yhdessä olemme vahvempia

Saimme yhdessä aikaan menneestä juhlavuodesta menestyksellisen vuoden yhteisine tapahtumineen. Oli ilo laulaa heinäkuisena keskiviikkoiltana suurella joukolla Eläkeläiset ry:n lauluvihkosta yhteislauluja Iisalmen torilla.

Yhdistyksemme toimii ikäihmisten omaehtoisen harrastustoiminnan ja kunnon kohottamisen puolesta. Tavoitteita tukee monipuolinen viikoittainen harrastustoiminta, iloinen yhdessäoleminen ja ystävien tapaaminen. Harrastamme liikuntaa yhdessä, teemme mukavia retkiä ja matkoja lähialueelle ja pidemmällekin.

Iisalmen yhdistyksen tomintasuunnitelma tälle vuodelle on laadittu edellisen vuoden toimintasuunnitelman mukaisesti. Kerhot, omat ja naapuriyhdistysten tapahtumat sekä Kuntorannan kurssit ja jäsenkokoukset liittyvät toimintaan.

Pidämme jäsenemme ajan tasalla asioissa, jotka koskettavat ja tukevat elämäämme. Tätä toteutamme asiantuntijoiden vierailuilla keskiviikkoisin kerhossamme. Muu edun ajaminen tapahtuu mm:ssa Iisalmen ikäihmisten neuvoston kautta.

Ilmoitamme lauantaisin Iisalmen Sanomien seurat ja yhdistykset -palstalla seuraavan viikon ohjelman sekä nettisivulla www.iisalmenelakelaiset.com.

"Tykkää meitä myös facebookissa"

Tervetuloa joukolla mukaan.
Hyvää Vuotta 2020
Kirsti Puurunen, puheenjohtaja.


KERHOJEN TOIMINTA

Yhdistyksen toiminta tapahtuu kerhoissa, jotka kokoontuvat viikoittain mainittuina aikoina ja paikoissa.

Askartelukerhossa tekstiileistä ommellaan ja langoista kudotaan monenlaisia tuotteita. Papereista yms. valmistetaan tuotteita leikellen ja liimaillen. Kerho kokoontuu maanantaisin Riistakatu 16 b klo 9.00 - 11,00.

Liikunta eri muodoissa edistää terveyttä ja hyvinvointia.
Maanantaisin Aurinkokellon kuntosalilla on yhdistyksen liikuntasalivuoro klo 11,00 - 12.30.
Keilaryhmä kokoontuu perjantaisin klo 14,00 Keilahallilla.

Tanhu- ja senioritanssikerho
Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 11,00 - 12.30 Työväentalolla. Toimintaa ohjaavat vertaisohjaajat. He ovat taitonsa saaneet erilaisilla kursseilla. Tanssiliikunta on mitä parhainta liikunnan ja yhdessäolon harrastusta. Ryhmä esiintyy yhdistyksen omissa tilaisuuksissa, kuten kerho- ja juhlatilaisudet sekä sopimuksen mukaan muissakin yhteyksissä.

Lauluryhmä
Ryhmässä harrastetaan laulua säestäjänä muusikko Erkki Kärkkäinen. Ryhmä esiintyy kerho-ohjelmissa ja juhla- ym. tilaisuuksissa. Ryhmä kokoontuu harjoituksiin tiistaisin Riistakatu 16b tiloissa klo 9,00 - 11,00.

Keskiviikkokerho (ohjelmallinen)
Keskiviikkoisin jäsenet ja toiminnastamme kiinnostuneet kokoontuvat keskiviikkokerhoon nauttimaan ohjelmasta ja yhdessäolosta. Ohjelmaa esittävät yhdistyksen omat ryhmät (laulu, senioritanssi, sketsejä, runoja, kertomuksia, jne.) ja kerhovierailijat, joita pyydetään tietyn asian tiimoilta. Kuka hyvänsä paikallaolija voi esittää ohjelmanumeroita, kuten useasti tapahtuukin. Kerho kokoontuu Työväentalolla keskiviikkoisin klo 11.

Arpojen mynti kuuluvat keskiviikkokerhon toimintaan jolla rahoitetaan yhdistyksen toiminnasta aiheutuvia kuluja, kuten tilavuokria, lehti-ilmoittelua (muistiopalsta).

Juhlat ja teemakerhot
Muutamiin tilaisuuksiin kutsutaan vierailijoita toisista eläkeläisyhdistyksistä lähialueilta ja edempääkin. Näitä tilaisuuksia kutsutaan juhliksi ja ohjelma on juhlan mukaista. Teemakerhoissa on esillä jokin asia tai ajankohta, kuten äitienpäivä, isänpäivä, ystävänpäivä. Tällöin ohjelma muokataan teemaan sopivaksi.

Retket ja matkat ovat perinteistä toimintaa yhdistyksessä
Edelleen toiminnalla on hyvä suosio. Lähialueille toisten yhdistysten juhliin, teatteriretket, kylpylämatkat, kesäjuhlatapahtumat ovat tyypillisiä retkeilymuotoja. Matkajärjestelyissä ollaan yhteistyössä lähialueen Eläkeläiset ry:n yhdistysten kanssa, jolloin saadaan riittävä määrä osallistujia matkakustannusten pienentämiseksi. Yhdistys kuuluu Eläkeläiset ry Savon Aluejärjestö ry:n piiriin ja osallistumme retkiin, joita aluejärjestö toteuttaa.

Myyjäiset
Perinteisesti on järjestetty myyjäiset marraskuun loppupuolella. Askartelukerhon valmistamat ja jäsenten lahjoittamat tuotteet ovat myytävänä. Saaduilla varoilla maksetaan yhdistyksen toimintaan liittyviä kustannuksia. Myyjäisten tuotoilla on ollut tärkeä sija yhdistyksen toiminnan rahoituksessa.

Kokoukset
Yhdistyksen kevät- ja syyskokoukset ovat sääntömääräisiä, joissa päätösvaltaa käyttävät yhdistyksen jäsenet. Kevätkokous pidetään vuoden ensimmäisen neljänneksen ja syyskokous viimeisen neljänneksen aikana. Johtokunta kutsuu kokoukset koolle.
Johtokunta kokoontuu noin 10 kertaa vuoden aikana.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyden jäsensihteeriin tai muuhun toimihenkilöön. Jäsenmaksu on 18 €/v., sisältäen jäsenlehden 6 numeroa/v., yhdistyksen ja Kuntorannan jäsenedut. Toimihenkilöt ja yhteystiedot löydät kohdasta yhteystiedot.


LOMAKESKUS KYLPYLÄHOTELLI KUNTORANTA
Kuntorannantie 14 78400 Kuntoranta
Puh. (017) 560 1403 myynti@kuntoranta.fi