Kerhot ja toiminta

Tällä hetkellä toimivia kerhoja ovat lauluryhmä, tanhu/senioritanssiryhmä, näytelmä-sketsiryhmä, askartreluryhmä, liikuntaryhmä, järjestö-opintokerhoryhmä.

Toimintapäivät, ajat ja paikat

Maanantai askartelua klo 9,30 Riistakatu 16 b, Aurinkokellon kuntosalivuoro klo 11.00 - 12. Tiistai lauluharjoitus klo 9 Riistakatu 16b, tanhuharjoitus klo 11 Nuorisotalo,keilailua klo 14 Keilaha Keskiviikko ohjelmallinen kerho klo 11.30 Nuorisotalo Viikoittaisesta toiminnasta ilmoitamme Iisalmen Sanomien muistiopalstalla lauantaisin, tällä kotisivulla kohdassa "Viikko-ohjelma".

Kerhojen ym. toiminnastamme lisää kohdasta "tiedotuksia jäsenille"

24.1.2018 vietettiin kerhopäivää Työväentalolla. Kerho-ohjelmassa oli keittoruokailu ja keittona "Lapin ukon keitto". Keitossa oli hirven ja poron lihaa, vihanneksia ym. Erinomainen oli keitto maualtaan ja kokonaisuudessaan, kehuja tuli kovasti. Keittiömestarina Kaarina Korhonen, kuvassa kauha kädessä.

24.1. kerhoruokailu Työväentalon tiloissa. "Lapin ukon keitto" maistui kerhoväelle ja tuumailu miten on saatu näin hyvä keitto aikaan kävi vilkkaana.

24.1. kerhon ohjelma jatkui ruokailun jälkeen Työväentalon salissa. Päivästä muodostui mieluisa tapaamis- ja yhdessäolotapahtuma. Lopuksi oli tanssia Erkin tahdittamana.Iisalmen Eläkeläiset ry:n järjestämä syysjuhla oli Nuorisotalolla 24.10.2017. Juhlapuhujana vieraili Iisalmen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Åhman. Hän korosti kansalaisjärestöjen merkitystä yhteiskunnan kehittämisessä ja yhteisen hyvinvoinnin rakentamisessa. Kansalaisjärjestöistä lähtee aktiivisuus, vapaaehtoisuus, yleishyödyllisyys ja yhteisöllisyys. Toiminnassa keskeistä ovat yhteiset arvot ja tavoitteet sekä toiminnan vapaaehtoisuus ja omaehtoisuus. Ne tarjoavat keskustelualustan ja kohtaamispaikan yhteiskunnan eri puolilta tuleville ihmisille. Hän painotti, että kansalaisjärjestöt tulevat olemaan haluttuja kumppaneitaja ja nyt järjestöjen olisikin syytä kirkastaa toimintaansa. Olette julkisen puolen kumppaneita- ja teitä tullaan tarvitsemaan vahvasti yhteistyössä. Kaupungin tulee tukea järjestöjen toimintaa ja mahdollistaa toimintaedellytykset. Itse uskon, että kaupungissa ollaan herätty siihen, että yhdistysten ja järjestöyhteistyön merkitys aletaan ymmärtämään kaupunkilaisten hyvinvoinnin tuojana, painotti Kati Åhman.Kerhoa vietettiin 15.11.2017 teemalla Suomi 100 vuotta. Vierailijana oli Tuomo Lindfors Iisalmen kirjastolta. Hän kertoi Iisalmen historiasta vanhojen kuvien kautta. Tosi mielenkiintoista kuultavaa ja nähtävää.

Myyjäiset pidettiin Iisalmen Nuorisotalolla perinteiseen tapan 29.12.2017 Tarjolla oli askartelukerhon valmistamia käsitöitä sekä jäsenten lahjoittamia leivonnaisia. Myyjäisten tuotoilla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa.11.4.2018 kerhopäivää vietettiin kaupunkikävelyn merkeissä. Tutustuttiin Iisalmen kaupungin rakennushistoriaan oppaana Iikka Kauppinen. Antoisa ja mielenkiintoinen kerhopäivä. Lopuksi kahviteltiin Kauppahallilla.2.5.2018 Kerhossa vieraili Reijo Hartikainen. Hän kertoi erittäin mielenkiintoisesti Iisalmen historiasta, ihmisistä ja heidän vaikutuksesta kaupungin kehitykseen ja kaupungin rakentamisesta ja rakennuksista.